Jacky (teefje)

JACKY ❤️

Dit kleine moppie werd samen met haar zusjes en moeder naar het pension gebracht omdat ze niet voor de puppies konden zorgen. Gelukkig kregen ze hier de juiste zorg en zijn ze inmiddels oud genoeg om naar een warm mandje te vertrekken. Ze zijn erg klein en zullen ook niet groot worden. Ze zijn nu 15 weken oud en kunnen 26 oktober naar Nederland komen.

De moeder hond is inmiddels gesteriliseerd en we proberen haar naar Nederland te krijgen. Helaas willen de oude eigenaren de hond nu ineens terug. We hopen haar toch binnenkort een beter plekje te kunnen bieden.

Wilt u Jacky adopteren?
Vult u dan via deze link de screeningslijst in en wij nemen z.s.m. contact met u op >> SCREENINGSLIJST