Gastenboek

Heb je via ons een hond geadopteerd en vind je het leuk om je ervaringen te delen? We waarderen het als je een berichtje achter laat!  Je bericht wordt - in verband met spam - eerst door ons gelezen en dan pas geplaatst. Dus je hoeft hem maar 1 x te sturen. Als je het bericht niet gelijk terug ziet, dan kan dat dus kloppen.

Geplaatst door: Siobhan 25-05-2016 21:15:07
Beoordeling:
Ons hondje Storm heeft het onwijs naar z'n zin bij ons, zonder jullie hadden we hem nooit kunnen helpen, bedankt!!
Geplaatst door: Saskia lourens 25-05-2016 20:32:35
Beoordeling:
Wat ziet jullie website er schitterend uit.
Vorige - 1 - 2 - 3