Emma (teefje)

EMMA ❤️

Helaas nog steeds geen aanmeldingen voor onze lieve Emma. En dat terwijl ze het zo ontzettend verdient. Emma heeft een vreselijk leventje gehad en kwam zwaar ondervoed bij ons binnen. Gelukkig maakt zij het nu goed en begint zij eindelijk een echte hond te worden.
Ze begint met spelen en dat balletje is ineens toch wel interessant. Ondertussen begint zij toch echt weer mensen te vertrouwen. Ze geeft kusjes, je kan haar aaien en ze is ontzettend lief. Buiten vindt ze het nog een beetje eng maar dat gaat sinds kort wel met kleine stapjes vooruit. Emma heeft haar basisentingen gehad en heeft een chip en paspoort. Emma is rond de 2 jaar.

Heeft u het geduld voor Emma en bent u helemaal verliefd op haar geworden?

Kijk dan voor meer informatie over onze adoptieprocedure HIER