Amy (teef)

Voor Amy zoeken we een heel fijn huisje waar zij langzaam en rustig kan gaan wennen aan haar nieuwe omgeving.
Amy is bij ons gekomen en is 18 september bevallen van 4 prachtige lieve pups. Amy is een bang en voorzichtig hondje maar dat is natuurlijk niet zo gek als ze geen liefde van mensen gewend is.
Amy is zindelijk maar is zo voorzichtig naar mensen dat een riem om doen momenteel even lastig is.
We verwachten dat als Amy een huisje vindt waar ze veel geduld met haar hebben dit wel goed moet komen.

Ondanks dat ze het allemaal erg spannend vindt laat ze zich voorzichtig aaien en krijg je zelfs van haar een likje over je hand.

Voor Amy zoeken we dus een rustig en liefdevol huis zonder kinderen zodat ze in alle rust kan wennen aan mensen.

Wilt u Amy ontmoeten en heeft u veel liefde en geduld voor dit kleine meisje? Stuur ons dan een berichtje.