dierenstichting nl

Sky (teefje) GERESERVEERD

SKY  TER ADOPTIE

Deze lieve meid is gevonden in de straten van Roemenie. Zij liep daar bang en alleen. Gelukkig wordt zij nu goed opgevangen tot zij oud genoeg is om te mogen reizen.
Voor Sky zoeken wij nog een baasje dat haar een fijn en onbezonnen leventje kan geven.

We verwachten Sky middelgroot. Ze is nu ongeveer 12 weekjes jong. Sky is geënt en gechipt en heeft een Europees paspoortje zodra ze naar NL komt.

Denkt u het nieuwe baasje van Sky te willen worden? Meld u dan aan via onze Facebook pagina of stuur een email naar info@dierenstichting.nl.