dierenstichting nl

Gastenboek

Heb je via ons een hond geadopteerd en vind je het leuk om je ervaringen te delen? We waarderen het als je een berichtje achter laat!

Geplaatst door: anja van Harn 25-05-2016 22:17:16
Beoordeling:
Onze eerste opvangpup James is gebleven..Lola de mega muts uit GC..en Bifi de kleine donder met.worstenpootjes uit Roemenie...
Heerlijk stel kanjers!
En nog opvanggezin..zo mooi om te zien hoe deze viervoeters een tweede kans verdienen!
Wij genieten steeds opnieuw!!
Geplaatst door: Wilma van kranenburg 25-05-2016 22:09:50
Beoordeling:
Wat een prachtige website en wat ben ik trots op jou mijn dochter Ik hoop dat je nog veel hondjes een forever home kan geven.
Geplaatst door: Kristine Nooder 25-05-2016 21:52:07
Beoordeling:
Onze Dex (die we nu Pukkie noemen) is heel erg happy bij ons!
Geplaatst door: Fam van schanke 25-05-2016 21:24:49
Beoordeling:
het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn vrouw en dochter hun oog tijdens onze vakantie op meggie hebben laten vallen...een paar dagen later hebben we onze Meadow in spijkenisse opgehaald. Wat een schat, en niet meer weg te denken uit ons gezin. Nog steeds volgen we jullie via facebook. En zijn we blij als de aangeboden hondjes uiteindelijk gelukkig weer een baasje krijgen.
Heel veel succes met jullie goede werk. En complimenten voor de website
Tot op
Geplaatst door: Siobhan 25-05-2016 21:15:07
Beoordeling:
Ons hondje Storm heeft het onwijs naar z'n zin bij ons, zonder jullie hadden we hem nooit kunnen helpen, bedankt!!
Geplaatst door: Saskia lourens 25-05-2016 20:32:35
Beoordeling:
Wat ziet jullie website er schitterend uit.
Vorige - 1 - 2