Gastenboek

Heb je via ons een hond geadopteerd en vind je het leuk om je ervaringen te delen? We waarderen het als je een berichtje achter laat!  Je bericht wordt - in verband met spam - eerst door ons gelezen en dan pas geplaatst. Dus je hoeft hem maar 1 x te sturen. Als je het bericht niet gelijk terug ziet, dan kan dat dus kloppen.

Geplaatst door: Leonieke Klein 19-06-2016 11:04:24
Beoordeling:
Wij hebben sinds drie weken Wolf in huis. Wolf komt uit Roemenië. Hij is echt een enorme knuffel. In het begin nog erg schrikachtig maar inmiddels volledig gewend. We werken nog aan het zindelijk worden - maar dat gaat steeds beter! Superlieve hond, aanrader om hier te adopteren
Geplaatst door: Nina 17-06-2016 11:15:01
Beoordeling:
Vorig jaar hebbeb wij Dama geadopteerd, hebben hier geen moment spijt van gehad een lievere en trouwere hond kan ik me niet wensen. het gaat super goed met dama!
Geplaatst door: ilona 17-06-2016 08:45:00
Beoordeling:
Geen hondje geadopteerd, wel veel zien voorbij komen Gaby je doet het geweldig !!
Geplaatst door: Jessica 16-06-2016 23:12:30
Beoordeling:
Sinds maandagmiddag hebben wij Blanca en het gaat super goed met haar
Geplaatst door: Angelique 26-05-2016 02:48:15
Beoordeling:
Mijn eerste opvang taira is gebleven kwam uit gc nog steeds opvang met heel veel liefde en plezier!
Geplaatst door: Corien Schaap 25-05-2016 23:48:07
Beoordeling:
Wat een mooie site en wat een prachtig werk doen jullie toch. In juli wordt het een jaar dat Lucky bij ons gezin hoort. Hij heeft energie voor 10 en we genieten enorm van hem. Ik blijf jullie volgen en hoop dat alle hondjes een warm thuis gaan krijgen. Ga door met jullie goede werk!!
Geplaatst door: anja van Harn 25-05-2016 22:17:16
Beoordeling:
Onze eerste opvangpup James is gebleven..Lola de mega muts uit GC..en Bifi de kleine donder met.worstenpootjes uit Roemenie...
Heerlijk stel kanjers!
En nog opvanggezin..zo mooi om te zien hoe deze viervoeters een tweede kans verdienen!
Wij genieten steeds opnieuw!!
Geplaatst door: Wilma van kranenburg 25-05-2016 22:09:50
Beoordeling:
Wat een prachtige website en wat ben ik trots op jou mijn dochter Ik hoop dat je nog veel hondjes een forever home kan geven.
Geplaatst door: Kristine Nooder 25-05-2016 21:52:07
Beoordeling:
Onze Dex (die we nu Pukkie noemen) is heel erg happy bij ons!
Geplaatst door: Fam van schanke 25-05-2016 21:24:49
Beoordeling:
het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn vrouw en dochter hun oog tijdens onze vakantie op meggie hebben laten vallen...een paar dagen later hebben we onze Meadow in spijkenisse opgehaald. Wat een schat, en niet meer weg te denken uit ons gezin. Nog steeds volgen we jullie via facebook. En zijn we blij als de aangeboden hondjes uiteindelijk gelukkig weer een baasje krijgen.
Heel veel succes met jullie goede werk. En complimenten voor de website
Tot op
Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende