dierenstichting nl

Gastenboek

Heb je via ons een hond geadopteerd en vind je het leuk om je ervaringen te delen? We waarderen het als je een berichtje achter laat!

Geplaatst door: Daphne ten Hoeve 14-05-2018 10:51:52
Beoordeling:
Twee jaar geleden Zizzi geadopteerd via de Dierenstichting en wat een fantastische hond. Nu was het tijd voor een speelkameraadje en sinds gisteren is Max bij ons komen wonen. ZO'n heerlijk onbevangen dier, loopt supergoed mee aan de riem en is reuze grappig in huis. Het wennen kost wat tijd vooral tussen de honden maar hij laat mijn oudere hond fijn met rust. Blij met de inspanningen van Gaby en de andere vrijwilligers, alles keurig geregeld, goed contact over en weer, echt een aanrader!
Geplaatst door: Chris van Zuylen 6-05-2018 18:10:07
Beoordeling:
Ik ben sinds 2 weken de trotse, nieuwe beste vriend van Mylo. Hij heeft supergrote stappen gemaakt in die korte tijd. Hij groeit flink, heeft al heel veel nieuwe vriendjes in de wijk waar hij elke dag mee speelt. Ook vind het leuk om samen flinke wandelingen te maken en er met de auto op uit te trekken. Hartstikke bedankt dat jullie Mylo gered hebben, we zijn inmiddels onafscheidelijk geworden!
Geplaatst door: Wendy Laan 6-11-2016 02:04:14
Beoordeling:
Iedere dag opnieuw besef ik wat een rijkdom het is om onze Lewis in ons gezin te hebben! Heus, geen één begin is makkelijk maar een lievere hond ben ik mijn leven nog nooit tegen gekomen. Ik noem hem ook gekscherend mijn Roemeense liefde en we houden zielsveel van onze Lewis.
Geplaatst door: Leonieke Klein 19-06-2016 11:04:24
Beoordeling:
Wij hebben sinds drie weken Wolf in huis. Wolf komt uit Roemenië. Hij is echt een enorme knuffel. In het begin nog erg schrikachtig maar inmiddels volledig gewend. We werken nog aan het zindelijk worden - maar dat gaat steeds beter! Superlieve hond, aanrader om hier te adopteren
Geplaatst door: Nina 17-06-2016 11:15:01
Beoordeling:
Vorig jaar hebbeb wij Dama geadopteerd, hebben hier geen moment spijt van gehad een lievere en trouwere hond kan ik me niet wensen. het gaat super goed met dama!
Geplaatst door: ilona 17-06-2016 08:45:00
Beoordeling:
Geen hondje geadopteerd, wel veel zien voorbij komen Gaby je doet het geweldig !!
Geplaatst door: Jessica 16-06-2016 23:12:30
Beoordeling:
Sinds maandagmiddag hebben wij Blanca en het gaat super goed met haar
Geplaatst door: Angelique 26-05-2016 02:48:15
Beoordeling:
Mijn eerste opvang taira is gebleven kwam uit gc nog steeds opvang met heel veel liefde en plezier!
Geplaatst door: Corien Schaap 25-05-2016 23:48:07
Beoordeling:
Wat een mooie site en wat een prachtig werk doen jullie toch. In juli wordt het een jaar dat Lucky bij ons gezin hoort. Hij heeft energie voor 10 en we genieten enorm van hem. Ik blijf jullie volgen en hoop dat alle hondjes een warm thuis gaan krijgen. Ga door met jullie goede werk!!
Geplaatst door: anja van Harn 25-05-2016 22:17:16
Beoordeling:
Onze eerste opvangpup James is gebleven..Lola de mega muts uit GC..en Bifi de kleine donder met.worstenpootjes uit Roemenie...
Heerlijk stel kanjers!
En nog opvanggezin..zo mooi om te zien hoe deze viervoeters een tweede kans verdienen!
Wij genieten steeds opnieuw!!
1 - 2 - Volgende