Gastenboek

Heb je via ons een hond geadopteerd en vind je het leuk om je ervaringen te delen? We waarderen het als je een berichtje achter laat!  Je bericht wordt - in verband met spam - eerst door ons gelezen en dan pas geplaatst. Dus je hoeft hem maar 1 x te sturen. Als je het bericht niet gelijk terug ziet, dan kan dat dus kloppen.

Geplaatst door: Gerrie van Amersvoort 9-07-2018 14:55:08
Beoordeling:
Wat een fantastisch werk doen jullie voor deze lieverds, we delen ook telkens massaal jullie oproepen om meer hondjes geadopteerd te krijgen. KEEP UP THE GOOD WORK !
pootje van Boemer
Geplaatst door: Daphne van Lubeek 5-07-2018 20:30:41
Beste Gaby,
Wat zijn wij blij met onze Femmy!!
We kregen haar al vrij snel na het 1e prettige vontact met jou. Voor ze kwam had je al zoveel foto's en filmpjes doorgestuurd dat Femmy al helemaal bij de familie hoorde. Zij ( en wij) vond de 1e kennismaking wel even spannend maar is helemaal goed gekomen. Er is in Roemenië duidelijk heel goed voor haar gezorgd. Ik moest de vomplimenten van onze dierenarts doorgeven!
Ik weet zeker dat wij een mooie tijd toegemoet gaan met onze straatmadeliefje!!!

Gr Juliëtte, Vicky en Daphne
Geplaatst door: Alice 4-07-2018 23:06:56
Beoordeling:
Wat zijn wij blij met onze Lana . Nu 1,5 week bij ons. Best spannend vooraf voor ons maar wat zijn we super goed begeleid door dierenstichting Nederland. Alles keurig voor elkaar en communicatief heel goed. We zijn erg tevreden over hoe het gegaan is allemaal. Dikke pluim voor jullie!
Geplaatst door: Joyce en Pascal 4-07-2018 19:11:42
Beoordeling:
Er hebben 2 weken terug Mitsy geadopteerd via Dierenstichting Nederland. Wat zijn we blij met haar!! Met onze andere hond Floyd ( een beagle)gaat t prima..Ze is heel aanhankelijk en lief, loopt goed aan de lijn en kan zelfs al zitten.. Al met al zijn we superblij met haar. Via Dierenstichting Nederland is echt een prima organisatie wanneer je een hondje uit Roemenië wil redden..alles is goed verlopen, qua contact en afhandeling..
Geplaatst door: Annemiek 4-07-2018 19:03:22
Beoordeling:
In Juni Paco, nu naam veranderd naar Baco. Geadopteerd en heel fijn en goed geïnformeerd over hoe laat Baco aan kwam en wat er allemaal ging gebeuren! Super blij met onze Baco, heerlijk actief mannetje! Dankjewel !
Geplaatst door: Mavis 31-05-2018 11:27:08
Beoordeling:
In april heb ik Fairy, nu Phoenix , geadopteerd en vanaf dag 1 al helemaal gezellig! Ze is een echte dame, heel slim en een grote knuffelkont! Ze kan met alles en iedereen door een deur en is vooral gek op de grote witte herder van mijn moeder. Nog iedere dag enorm blij en dankbaar dat ze hier mag zijn. Dank je wel!
Geplaatst door: Daphne ten Hoeve 14-05-2018 10:51:52
Beoordeling:
Twee jaar geleden Zizzi geadopteerd via de Dierenstichting en wat een fantastische hond. Nu was het tijd voor een speelkameraadje en sinds gisteren is Max bij ons komen wonen. ZO'n heerlijk onbevangen dier, loopt supergoed mee aan de riem en is reuze grappig in huis. Het wennen kost wat tijd vooral tussen de honden maar hij laat mijn oudere hond fijn met rust. Blij met de inspanningen van Gaby en de andere vrijwilligers, alles keurig geregeld, goed contact over en weer, echt een aanrader!
Geplaatst door: Chris van Zuylen 6-05-2018 18:10:07
Beoordeling:
Ik ben sinds 2 weken de trotse, nieuwe beste vriend van Mylo. Hij heeft supergrote stappen gemaakt in die korte tijd. Hij groeit flink, heeft al heel veel nieuwe vriendjes in de wijk waar hij elke dag mee speelt. Ook vind het leuk om samen flinke wandelingen te maken en er met de auto op uit te trekken. Hartstikke bedankt dat jullie Mylo gered hebben, we zijn inmiddels onafscheidelijk geworden!
Geplaatst door: Wendy Laan 6-11-2016 02:04:14
Beoordeling:
Iedere dag opnieuw besef ik wat een rijkdom het is om onze Lewis in ons gezin te hebben! Heus, geen één begin is makkelijk maar een lievere hond ben ik mijn leven nog nooit tegen gekomen. Ik noem hem ook gekscherend mijn Roemeense liefde en we houden zielsveel van onze Lewis.
Geplaatst door: Leonieke Klein 19-06-2016 11:04:24
Beoordeling:
Wij hebben sinds drie weken Wolf in huis. Wolf komt uit Roemenië. Hij is echt een enorme knuffel. In het begin nog erg schrikachtig maar inmiddels volledig gewend. We werken nog aan het zindelijk worden - maar dat gaat steeds beter! Superlieve hond, aanrader om hier te adopteren
1 - 2 - 3 - Volgende