dierenstichting nl

Donaties

Donaties zijn altijd zeer welkom bij ons. Dit zijn onze bankgegevens:

NL68INGB0006904808
t.n.v. Dierenstichting Nederland

Doneren kan ook via:

Wat doen wij met uw donatie?

Voor alle adoptiehonden vragen wij € 280,- adoptiekosten, omgeacht ras of leeftijd. Dat zijn de kosten die we maken om de honden te laten enten, chippen, te ontwormen en indien nodig van medische zorg te voorzien in het land van herkomst of direct na aankomst in Nederland. Honden bij wie dit qua leeftijd mogelijk is worden gesteriliseerd of gecastreerd voordat ze geadopteerd mogen worden.

Daarnaast betalen we van dit bedrag de kosten voor het transport naar Nederland.
Verder blijft er weinig tot niets over van het adoptiebedrag. Zodra er dus honden ernstig ziek zijn of geopereerd moeten worden dan moeten we al een beroep doen op donaties omdat er anders helaas geen middelen zijn om dit te bekostigen.

De opvanggezinnen in Nederland zijn allemaal vrijwilligers. Zij vangen met eigen middelen deze dieren op en zorgen net zo lang voor ze totdat er een match is gevonden met een adoptant. Zij krijgen hiervoor geen financiële bijdrage van de stichting.

Uw hulp is dus echt hard nodig!

Geef om de zwerfhonden uit Roemenië!